Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
MENU

Aanmelden

Als u wilt weten of uw kind geplaatst kan worden op onze school of u interesse heeft in plaatsing van uw kind op onze school, kunt u een afspraak met ons maken voor een kennismakingsgesprek. Wij informeren u graag persoonlijk over de mogelijkheden voor uw zoon of dochter.
 

Ook kunnen wij u uitgebreid informeren over de toelatingsprocedure. In het algemeen kunnen leerlingen met een toelaatbaarheidsverklaring (TLV)voor zml (cluster 3)op de Regenboog worden geplaatst. 

 

Voor Rotterdamse leerlingen geldt dat zij aangemeld moeten worden bij het centrale aanmeldpunt van PPO-Rotterdam. De schoolcontactpersoon van de huidige school of zorginstelling kan u hierbij helpen. 

 

Het kennismakingsgesprek wordt gevoerd door onze locatiedirecteur Jeanine van der Bunt; jeanine.vanderbunt@regenboogso.nl of 0104559050

 

Op dit moment is  er een wachtlijst voor alle leeftijden